Перейти до основного вмісту

08.06.2023 Всесвітній день океанів

Добрий день калинова родина!
В нашому садочку стартував оздоровчий освітньо-розважальний проєкт "Active Clever-плацик" перший випуск якого ви вже бачили. 
Так, що четверга ми будемо презентувати вам нові випуску плациків. 
Що це і для чого спитаєте ви?
Це відео для проведення активного, цікавого, а саме головне корисного дозвілля наших маленьких вихованців.
Тож сьогодні для вас у плацику № 2 "Відчуваємо літо":
- ранкова зустріч "Сонячне коло привітань",
- дослідження "Літній грім",
- математика + рухові завдання "Математичний вітер переміщень",
- спортивні ігри "Літні види спорту".
Розпочнемо свій ранок ми з привітання, що може бути простіше а головне приємніше за теплу посмішку, добре слово, очі сповнені любові і турботи до один одного. Наталія Кирилівна, Інна Миколаївна  та всі педагоги "Світлиці" приготували для вас ранкову зустріч "Сонячне коло привітань".
Разом з Оленою Юрієвною та Надією Сергієвною дослідіть природне явище, грозу, поексперементуйте, як можна відтворити звуки грому. А головне, обов'язково, напишіть нам як ви досліджували та відтворювали "Літній грім".
Ми вже з вами знаємо, що математика живе повсюду. Тож разом зі мною, Оленою Петрівною та педагогами "Світлиці" будемо цікаво та весело вивчати такі непрості для малят математичні поняття, як: вперед, назад, ліворуч, праворуч. Будемо робити це в ігровій формі з "Математичним вітром переміщень".
Вийшли на прогулянку, але забули м'ячик - не біда! Лариса Миколаївна, Ольга Анатоліївна та педагоги "Світлиці" приготували для вас цікаві спортивні ігри з пакетиком. Рухайтесь, розвивайтесь, а головне здоров'я набирайтесь.
Так, все це для вас у дургому випуску Active Clever-плацик "Відчуваємо літо"!!!


 

Коментарі