Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з липень, 2024

31.07.24 День авокадо

  Доброго здоров'я всім хто до нас завітав! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Ми малята дошкільнята" ; - пальчикова гімнастика "Дощ" ; - аплікація "Краплинка води на долоньках" ; - фізкультура "Веселі краплинки" ; - дихальна гімнастика "Веселі восьминіжки" ; - музична гра "Краплинки великіі маленькі" Щоб здоров'я зберігати і бадьорий настрій мати всі ставайте на зарядку Підготуємо пальчики до аплікації Для роботи потрібно: - набір кольорового паперу; - ножиці; клей; - серветка, клейонка Час настав для фізкультури Після фізичних вправ встановимо дихання Для вас цікава музична гра Всім успішного дня!

30.07.24 Міжнародний день дружби

  Доброго ранку маленькі чомусики  і турботливі батьки! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Ми малята дошкільнята" ; - ознайомлення із соціумом "Краплинка мандрівниця" ; - гімнастика для очей "Очі щоб відпочили" ; - музичне заняття "Краплинки" ; - дидактична гра "Порахуй краплинки" ; - рухлива гра "Повтори рух" ; - бесіда-дослідження "Де береться роса" Про здоров'я доюре дбаємо - ранок з зарядки починаємо Дізнаємось з вами де мандрує краплинка Потурбуємось про очі - зробимо зарядку Музична пауза Цікава гра "Порахуй краплинки" Пограємо в рухливу гру Зараз дізнаєтесь де береться роса Легкого дня і радості на весь день!

29.07.24 Міжнародний день тигра

  Доброго ранку калинова родина! Починаємо новий тиждень з темою "Золоті росинки" Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Ми малята дошкільнята" ; - пізнавальне відео "Подорож росинки" ; - пальчикова гімнастика "Дощ" ; - малювання "Вода-це життя" ; - фізкультура "Веселі краплинки" ; - дихальна гімнастика "Веселі восьминіжки" ; - дидактична гра "Де сховалася краплинка" Сили набираємося зранку - всі стаємо на зарядку Пізнавальне відео "Подорож росинки" Підготуємо пальчики до малювання Для роботи необхідно: - аркуш паперу; - вода; - пензлик; - фарба синя чи голуба Час настав для фізкультури Встановимо дихання Поргаємо в гру  "Де сховалася краплинка" Гарного початку тижня і натхнення!

26.07.24 День парашутиста

  Наші шанування допитливим малятам  і відповідальним батькам! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Квіти" ; -  слухання казки Н. Савко "Вітерець і насінина" ; - музичне заняття "Мандрівка у казку" ; - рухлива гра "Швидше стань на місце"; - гутрок з народознавства "Українські народні інструменти"; -  поради батькам "Що потрібно знати дітям і їхнім батькам під час  цьогорічних літніх канікул, які проходять в уомвах війни" Зранку зроблена зарядка - несе здоров'я Послухайте  казку "Вітерець і насінина" Музична пауза Для вас рухлива гра "Українські народні музичні інструменти" Поради батькам  "Що потрібно знати дітям і їхнім батькам  під час цьогорічних літніх канікул,  які проходять в уомвах війни" Приємних вражень і незабутніх моментів протягом цих вихідних!

25.06.24 День зубного техніка

  Раді вітати маленьких чомусиків  і турботливих батьків! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Квіти" ; - ознайомлення з природним довкіллям "Дерева, кущі, квіти" ; - рухова активність "Зелене царство літа" ; - дихальна гімнастика "Квіткові фантазії" ; - бесіда-дослідження "Стадії росту рослин" ; - консультація для батьків "Обережно: отруйні рослини і гриби"; Хочешь бути здоровим - починай день з зарядки Поговоримо про дерева, кущі і квіти Запрошуємо вас до рухової активності Після активних рухів встановимо дихання А зараз ви дізнаєтесь про стадії росту рослин Консультація для батьків  "Обережно: отруйні рослини і гриби" Хай день принесе багато натхнень!

24.07.24 День народження розчинної кави

  Доброго здоров'я хлопчики, дівчатка,  а також їх батьки! Сьогодні в блозі: - ранкова зарядка "Квіти" ; - пальчикова гімнастика "Ромашка" ; - ліплення "Квітуча галявина" ; - фізкультура "Лісові пригоди" ; - дихальна гімнастика "Квіткові фантазії" ; - музична гра "Ритмічні квіти" Хто день починає з зарядки, у того здоров'я в порядку Підготуємо пальчики до роботи з пластиліном Для роботи знадобиться: - пластилін; - одноразова тарілка; - вологі серветки Час для  фізкультури Після фізичних вправ встановимо дихання Для вас музична гра Хай день пройде радісно і легко!

23.07.24 День чудової бабусі

  Вітаємо всіх хто до нас завітав! Сьогодні для вас в блозі: - ранкова зарядка "Квіти" ; - ознайомлення з соціумом "Лікарські рослини" ; - музичне заняття "Музична країна" ; - гімнастика для очей "Квітка" ; - дидактична гра "Що потрібно для росту рослин" ; - рухлива гра "Дерева та кущі" Всі прокинулися зранку, тож швиденько на зарядку Сьогодні поговоримо про лікарські рослини Музична пауза Дамо час відпочити оченятам Пограємо в гру  "Що потрібно для росту рослин" Час настав для рухливої гри Всім успішного дня!

22.07.24 День літнього відпочинку

  Доброго ранку калинова родина! Тема цього тижня "Зелене царство літа" Сьогодні в блозі: - ранкова зарядка "Квіти" ; - пальчикова гімнастика "Ромашка" ; - малювання "Ходить літо поміж квітів, дерев і кущів" ; - фізкультура "Лісові пригоди"; - дихальна гімнастика "Квіткові фантазії" ; - пізнавальне відео "Все починається з насіння" ; - дидактична гра "Їстівні чи отруйні ягоди" Для бадьорого настрою ранок починаємо з зарядки Підготуємо пальчики до малювання Для роботи знадобиться: - аркуш паперу; - вода; - пензлі; - фарби Одягаємось зручненько  і починаємо займатиь фізкультурою Після фізичних вправ встановимо дихання Для вас пізнавальне відео Пограємо в цікаву гру Всім чудового настрою і гарного тижня!

19.07.24 День нових друзів

  Доброго дня допитливі малята і їх батьки! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Веселий ранок"; - слухання української народної казки "Про зайчика і лисичку"; - музичне заняття "Музика зображає тварин"; - консультація для батьків "Ігри в які можна грати будь-де"; - руханка "Веселі звірята"; - дослідження "Як тваринам живеться влітку"; - гурток з народознавства "Дитячий фолькльор";    Зранку зробимо зарядку Послухайте казку "Про зайчика і лисичку" Для вас музичне заняття Консультація для батьків  "Ігри в які можна грати будь-де" Порухаємось разом з веселими звірятами Дізнайтесь про те як тваринам живеться влітку "Дитячий фолькльор" Всім гарних вихідних!

18.07.24 День ідеальної родини

  Доброго ранку калинова родина! Сьогодні для вас в блозі: - ранкова гімнастика "Веселий ранок"; - ознайомлення з природним довкіллям "Тварини різних широт"; -  Рухова творчість на груповому майданчику; - дихальна гімнастика "Як розмовляють тварини"; - бесіда "Правила поводження з тваринами"; - консультація для батьків "Правила безпечного поводження з тваринами" За доброю традицією ранок починаємо з зарядки Поговоримо про тварин різних широт Час настав для рухової активності Встановлюємо дихання Поговоримо про правила поводження з тваринами Консультація для батьків  "Правила безпечного поводження з тваринами" Тихого всім дня!

17.07.24 День дарування подарунків

  Доброго ранку хлопчики, дівчатка  та турботливі батьки! Сьогодні в блозі: -ранкова гімнастика "Веселий ранок" ; - пальчикова гра "Зоопарк" ; - аплікація "Портрети із газет" ; - фізкультура "В гості до звіряток" ; - дихальні вправи "Як розмовляють тварини"; - музична гра "Богданчик у зоопарку" Про здоров'я разом дбаємо - ранок з зарядки починаємо   Підготуємо пальчики до роботи Для роботи знадобиться: - газети; - ножиці; - клей; - клейонка, серветка;  - пензликдля клея; - фломастери Відправляємось в гості до звірят Встановимо дихання Разом з Богданчиком пограємо в музичну гру Всім гарного дня!

16.07.24 День малювання на асфальті

  Доброго ранку калинова родина! Сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Веселий ранок" ; - дидактична гра "Четвертий зайвий" (дикі і свійські тварини) ; - ознайомлення з соціумом "Мої друзі - домашні улюбленці" ; - музичне заняття "Прекрасний світ тварин" ; - рухлива гра "Зайці і вовк"; - консультація для батьків   " Анімалотерапія - лікування тваринами: види, особливості, протипоказання" Як завжди ранок починаємо з зарядки Для вас дидактична гра "Четвертий зайвий" Поговоримо про домашніх улюбленців Музична пауза Настав час для рухливої гри Анімалотерапія - лікування тваринами: види, особливості, протипоказання Всім гарного настрою!

15.07.24 День Української Державності

  Доброго ранку маленькі чомучки і їх батьки! На цьому тижні будемо розмовляти про світ тварин. А сьогодні в блозі: - ранкова гімнастика "Веселий ранок" ; - пальчикова гра "Зоопарк"; - малювання "Дивовижний звір" ; - пізнавальне відео "Дітям про державу Україну" ; - музично-ритмічна гра "Веселі звірі" ; - відеоекскурсія "Тварини свійські та дикі" ; - фізкультура "В гості до звіряток" ; - вправи на дихання "Як розмовляють тварини" Зранку зробимо зарядку, щоб здоров'я тримати впорядку Підготуємо ручки до малювання Для роботи знадобиться: - аркуш паперу; - фарби; - вода; - пензлики Пізнавальне відео про нашу державу Пограємо в музично-ритмічну гру Відправимось на відеоекскурсію Час настав для фізкультури Встановимо дихання Всім гарного настрою, на весь день!

12.07.2024 Всесвітній день шашлику

  Доброго ранку любі хлопчики, дівчатка  і турботливі батьки! Сьогодні для вас в блозі: - ранкова гімнастика "Весело крокуємо по колу" ; - художньо-мовленнєва діяльність  "Казка про кольори"; - дидактична гра "Знайди кольори" ; - музичне заняття  "Кольоровий ритм"; - психогімнастика "Кольори мого настрою "; - порадт для батьків "Рухливі ігри вдома" - гурток з народознавства "Свято Івана Купала" Для міцного здоров'я і гарного настрою, на весь день,  ранок починаємо з зарядки Послухаємо казку про кольори Дидактична гра "Знайди колір" Музична пауза Добре тиждень працювали, час розлабитись Поради для батьків "Рухливі ігри вдома" Запрошуємо до гуртка з народознавства "Свято Івана Купала" Всім гарних і тихих вихідних!

11.07.24 День шоколаду

  Вітаємо всіх хто завітав! Сьогодні для вас в блозі: - ранкова гімнастика "Весело крокуємо по колу" ; - ознайомлення з природним довкіллям "Кольори природи" ; -  Рухова творчість на груповому майданчику; - дихальна гімнастика "Ватні кульки" ;  - консультація для батьків "Як прищеплювати дітям любов до музики" День починаємо з зарядки, для здоров'я і бадьорого настрою Дізнаємось про кольори природи Час настав для активного і цікавого завдання Встановимо дихання  Консультація для батьків  "Як прищеплювати дітям любов до музики" Всім гарнго дня!

10.07.24 День "Не наступіть на бджолу"

  Добрий день турботливі батьки та кмітливі діти! Сьогодні для вас у блозі: - ранкова гімнастика "Весело крокуємо по колу", - пальчикова гімнастика "Кольори", - заняття з ліплення "Веселка", - заняття з фізкультури "Кольорові хованки", - дихальна гімнастика "Ватні кульки", - музична гра "Який інструмент грає", - дослідження "Де живуть кольори?". Почніть ранок з активної та корисної гімнастики "Весело крокуємо по колу". Підготуйте рученята до творчої роботи виконавши гімнастику "Кольори". На занятті з ліплення зобразіть веселку. Для роботи вам потрібно: - пластилін, - дощечка для ліплення, - стека, - аркуш картону блакитного кольору. З нетерпінням чекаємо фото ваших робіт! На занятті з фізкультури пограйте в цікаві та корисні ігри та вправи. Після спортивностей та активностей виконайте дихальну гімнастику з ватними кульками. Пограйте з рідними і близькими в музичну гру "Який інструмент грає&qu

09.07.2024 День газелі

Вітаємо хлопчиків і дівчаток, а також їх батьків! Для вас у блозі: - ранкова гімнастика "Весело крокуємо по колу", - заняття з ознайомлення з соціумом "Кольори", - музичне заняття "Веселкові кольори", - рухлива гра "Знайди свій колір", - моделювання ситуації "На світлофорі", - бесіда "Що таке веселка?", - руханка "Веселка". Почніть свій ранок з активної та корисної гімнастики "Весело крокуємо по колу". На занятті з ознайомлення з соціумом поговоріть з дітьми про кольори. Пориньте у чарівний світ музики на занятті "Веселкові кольори". На прогулянці чи вдома пограйте в рухливу гру "Знайди свій колір". Гуляючи вулицею змоделюйте ситуацію "На світлофорі". Проведіть з дітьми бесіду "Що таке веселка?". З рідними чи друзями виконайте руханку "Веселка". Гарного настрою на весь день! Відеоматеріали з ютуб каналів: Музичний керівник (Ірина Дмитришина) Аріна Удод Музич